Lunch menu
woensdag-donderdag vrijdag
48
We serveren lunch op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12u00 en 13u00 (einde service: 15u30).
Ivan serveert een vast 2-gangen menu dat gebruikmaakt van de meest verse producten van de dag. U kunt plaatsnemen aan onze keukentoog, waar u de chef in actie ziet terwijl hij klassieke gerechten voor u bereidt.
let op: tijdens de lunch zijn onze kaart en 4 gangen menu niet beschikbaar. Voor de lunch werken wij enkel op reservatie.
Ivans keuze - 4 gangenmenu
87
Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
per tafel te nemen.
Vanaf 6 personen serveren wij graag onze menu.
à la carte beperken wij de keuze tot 3 verschillende gerechten per gezelschap.
Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
24
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
36
Kalfszwezerik en kalfstong “en tortue”
36
Spaghetti met zwarte wintertruffel uit de Périgord
32
Bouchot mosselen, look, belgische saffraan
21
Gebakken ganzenlever – beuling – appel uit eigen boomgaard
29
Oester ‘Gillardeau’ N°4. 3/6 stuks
16,5/33
Hoofdgerechten
Catch of the day
36
Tarbot op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
49
Parmentier van wilde haas
32
Onglet “à l’échalotte”
29
Ribeye
34
Dubbele dry-aged entrecôte (per 2 personen te nemen)
45