Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 27 juni 2024

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie 

24

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra” 

36

Japanse Kagoshima Wagyu A5, tartaar van langoustines

34

Burrata, tomaat, olijf, gerookte sardines 

24

Bouchot mosselen, look, belgische saffraan

19

Spaghetti al ragu, ossenstaart, kalfswang

19

    

Hoofdgerechten

Catch of the day

34

Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

48

Tarbot, jus van champagne en handgepelde garnalen

54

Mechelse koekoek gelakt met honing en citroen

38

Iberico Bellota “stroganoff”

29

Onglet “à l’échalotte”

29

Ribeye

34

Dubbele dry-aged entrecôte (per 2 personen te nemen)

45

Dry-aged cote à l’os  (per 2 personen te nemen)

49

Kies zelf
één bijgerecht en aardappel gerecht bij je vlees

Bijgerechten

Salade van tomaat en basilicum

Gebakken Parijse champignons met look

Slahart met parmezaanse kaas

Prinsessenboontjes liégeois

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten

Aardappelpuree “Robuchon”

Ivans keuze - 4 gangenmenu 

85

Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
per tafel te nemen.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping