Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 6 september 2023

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie

21

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”

34

Franse bouchot mossel a la crème

19

Vitello van kalfstong en huisgerookte makreel

21

Salade van verse noordzeekrab

29

Japanse Wagyu A5 met shii take, zwarte look en melousse ui

34

Terrine van ganzenlever en gekonfijte eend

29

Hoofdgerechten

Catch of the day

31

Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

44

Parmentier van kalfswang, tong en dooierzwam

29

Filips selectie

Onglet “périgueux”

29

Ribeye

29

Entrecote dry aged

38

Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)

  • Blonde d’aquitaine
  • Jersey

42

42

Ivans keuze - 4 of 5 gangen menu

76 of 89

De chef-kok Ivan schrijft vijf seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 5 gangen menu.

 

Bijgerechten

Prei met roquefort en spek

Spitskool uit de Josper met mosterd

Gebakken parijse champignons

Ceasar salade

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten
Aardappelpuree “robuchon”
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping