Menukaart
bijgewerkt: 23 maart 2023
Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
19
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
33
Huisgerookte schotse zalm met mierikswortel
26
Huisbereide pekelharing met fijne krulsla en appel
17
Gebakken ganzenlever met beuling en rozijntjes
27
Bretoense langoustines, vichyssoise, groene asperges en bloemkool
29
Hoofdgerechten
Catch of the day
31
Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
44
Vol au vent, kalfszwezerik, handgepelde garnalen en mousseline saus
36
Filips selectie
Steak “au poivre” klassiek bereid
28
Ribeye
29
Entrecote dry aged
38
Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)
- Blonde d’aquitaine
- Jersey
41
41
Ivans keuze - 5 gangen menu
79
De chef-kok Ivan schrijft vijf seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 5 gangen menu.

Bijgerechten
Groene asperges
Spitskool uit de Josper met mosterd
Gebakken parijse champignons
Witloofsla