Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 26 april 2024

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie 

24

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra” 

34

Kabeljauwwang, citrus, kappertjes

21

Krokant gebakken kalfszwezerik, asperges en kreeftenjus

27

Iberico Bellota, gebakken eendenlever (Supl RBC “osietra” €13)

33

Asperges op Vlaamse wijze met kalfstong

19

Langoustines uit de Josper

    28

Hoofdgerechten

Catch of the day

34

Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

44

Gevulde kip, erwt, asperges, morieltjes

31

Gekonfijte lamsnek, aubergines, jonge wortel, jus van rozemarijn

29

Filips selectie

Onglet “Zingara”

29

Ribeye

34

Dubbele entrecote dry-aged (per 2 personen)

39

Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)

° Blonde d’Aquitaine

 

45

Ivans keuze - 4 gangen menu

85

De chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.

Bijgerechten

Geroosterde groene asperges

Bloemkool à la crème

Gebakken bospaddenstoelen met look

Slahart met parmezaanse kaas

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten

Aardappelpuree “robuchon”

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping