Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 1 oktober 2024

Lunch menu
woensdag-donderdag vrijdag

48


We serveren lunch op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12u00 en 13u00 (einde service: 15u30). 

Ivan serveert een vast 2-gangen menu dat gebruikmaakt van de meest verse producten van de dag. U kunt plaatsnemen aan onze keukentoog, waar u de chef in actie ziet terwijl hij klassieke gerechten voor u bereidt.


let op: tijdens de lunch zijn onze kaart en 4 gangen menu niet beschikbaar. Voor de lunch werken wij enkel op reservatie.


Ivans keuze - 4 gangenmenu

87

Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
per tafel te nemen.

Vanaf 6 personen serveren wij graag onze menu.

à la carte beperken wij de keuze tot 3 verschillende gerechten per gezelschap.

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie 

24

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra” 

36

Kalfszwezerik en kalfstong “en tortue”

36

Spaghetti met zwarte wintertruffel uit de Périgord

32

Bouchot mosselen, look, belgische saffraan

21

Gebakken ganzenlever – beuling – appel uit eigen boomgaard

  29

Oester ‘Gillardeau’ N°4. 3/6 stuks

16,5/33

Hoofdgerechten

Catch of the day

36

Tarbot op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

49

Parmentier van wilde haas

32

Onglet “à l’échalotte”

29

Ribeye

34

Dubbele dry-aged entrecôte  (per 2 personen te nemen)

45

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping