Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 14 februari 2024

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie 

24

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra” 

34

Bisque van grijze noordzeegarnalen met VSOP André Petit cognac

17

Krokant gebakken kalfszwezerik, schorseneren en kreeftenjus

27

Carpaccio van coquilles, knolselderij en ganzenlever

29

Kroket van wild en oud Brugge kaas

19

Oeufs Bénédicte “Marigold met handgepelde grijze noorzeegarnalen

 

20

 

Hoofdgerechten

Catch of the day

34

Griet op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

44

Vol-au-vent van zwartpoot kip “klassiek” met krokante zwezerik

32

Iberico Bellota nekstuk “crosss&blackwell” met hutsepot

28

Filips selectie

Onglet “Zingara”

29

Ribeye

34

Dubbele entrecote dry-aged (per 2 personen)

39

Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)

  • Blonde d’aquitaine
  • Jersey

44

44

Ivans keuze - 4 gangen menu

82

De chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.

Bijgerechten

Spruitjes en spek

Spitskool uit de Josper met mosterd

Gebakken bospaddenstoelen met look

Witloofsla

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten

Aardappelpuree “robuchon”

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping