Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
24
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
36
Japanse Kagoshima Wagyu A5, tartaar van langoustines
34
Noordzee vissoep
18
Bouchot mosselen, look, belgische saffraan
19
Spaghetti al ragu, ossenstaart, kalfswang
19
Hoofdgerechten
Catch of the day
34
Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
48
Tarbot, jus van champagne en handgepelde garnalen
54
Eenden filet ‘ Perle l’autang’
37
Iberico Bellota “stroganoff”
29
Onglet “à l’échalotte”
29
Ribeye
34
Dubbele dry-aged entrecôte (per 2 personen te nemen)
45
Dry-aged cote à l’os (per 2 personen te nemen)
49
Kies zelféén bijgerecht en aardappel gerecht bij je vlees
Bijgerechten
Salade van tomaat en basilicum
Gebakken Parijse champignons met look
Slahart met parmezaanse kaas
Prinsessenboontjes liégeois
Aardappelgerechten
Handgesneden frieten
Aardappelpuree “Robuchon”
Ivans keuze - 4 gangenmenu
85
Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
per tafel te nemen.