Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 1 oktober 2024

4 gangenmenu
'onze favoriete terroirs '
89

Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
Per tafel te nemen.

Vanaf 6 personen serveren wij graag onze menu.

à la carte beperken wij de keuze tot 3 verschillende gerechten per gezelschap.

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie 

24

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra” 

38

krokante zwezerik, tête de veau in madeira saus

32

Lamstong met erwt, tuinboon en groene asperges

23

Gebakken ganzenlever – beuling – appel uit eigen boomgaard

  29

Langoustines uit de josper

33

Bouchot mosselen al la crème met kempische saffraan

22

Hoofdgerechten

Catch of the day

36

Pladijs  ‘meunière’

39

Vol-au-vent “poulet noir de challans”

34

Onglet “à l’échalotte”

29

Ribeye

36

Dubbele dry-aged entrecôte  (per 2 personen te nemen)

49

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping