Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 01 december 2022

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”

Paté van wild met chutney van durondeau peer

Bouchot mosselen uit de Josper

Franse coquilles uit Dieppe met terrine van kalfskop

Geroosterde kwartel met ceasar salade “parmesan reggiono cravero”

Hoofdgerechten

Catch of the day

Pladijs op graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

Crepinette van haas met rode koolpuree en fine champagne saus

Filips selectie

Ribeye

Steak “au poivre” klassiek bereid

Entrecote dry aged

Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)

  • Blonde d’aquitaine
  • Jersey

Varkens ribeye Duroc de Kempen

Ivans keuze - 5 gangen menu

De chef-kok Ivan schrijft vijf seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 5 gangen menu.

Bijgerechten

Spruitjes met gerookt spek

Spitskool uit de Josper met mosterd

Schorseneren à la crème

Witloofsla

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten
Aardappelpuree “robuchon”

Tartiflette “Funky Monk”

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping

Afhaalmenu - Feestdagen

24 en 25 december 2022

Je kan telefonisch bestellen of in het restaurant en dit tot en met 17 december. Het menu van Terroir is alleen te bestellen voor 24 en 25 december.