Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 23 maart 2023

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie

19

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”

33

Huisgerookte schotse zalm met mierikswortel

26

Huisbereide pekelharing met fijne krulsla en appel

17

Gebakken ganzenlever met beuling en rozijntjes

27

Bretoense langoustines, vichyssoise, groene asperges en bloemkool

29

Hoofdgerechten

Catch of the day

31

Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten

44

Vol au vent, kalfszwezerik, handgepelde garnalen en mousseline saus

36

Filips selectie

Steak “au poivre” klassiek bereid

28

Ribeye

29

Entrecote dry aged

38

Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)

  • Blonde d’aquitaine
  • Jersey

41

41

Ivans keuze - 5 gangen menu

79

De chef-kok Ivan schrijft vijf seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 5 gangen menu.

Bijgerechten

Groene asperges

Spitskool uit de Josper met mosterd

Gebakken parijse champignons

Witloofsla

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten
Aardappelpuree “robuchon”
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping