Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
24
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
34
Bisque van grijze noordzeegarnalen met VSOP André Petit cognac
17
Krokant gebakken kalfszwezerik, schorseneren en kreeftenjus
27
Carpaccio van coquilles, knolselderij en ganzenlever
29
Kroket van wild en oud Brugge kaas
19
Oeufs Bénédicte “Marigold met handgepelde grijze noorzeegarnalen
20
Hoofdgerechten
Catch of the day
34
Griet op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
44
Vol-au-vent van zwartpoot kip “klassiek” met krokante zwezerik
32
Iberico Bellota nekstuk “crosss&blackwell” met hutsepot
28
Filips selectie
Onglet “Zingara”
29
Ribeye
34
Dubbele entrecote dry-aged (per 2 personen)
39
Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)
- Blonde d’aquitaine
- Jersey
44
44
Ivans keuze - 4 gangen menu
82
De chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
Bijgerechten
Spruitjes en spek
Spitskool uit de Josper met mosterd
Gebakken bospaddenstoelen met look
Witloofsla
Aardappelgerechten
Aardappelpuree “robuchon”