Menukaart
bijgewerkt: 4 augustus 2022
Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “oscietra”
Dun gesneden kalfstong, mayonaise van makreel en zwarte olijf
Franse bouchot mosselen uit de Josper
Schotse langoustines met tomatenboter en dragon
Buffelmozzarella, gekonfijte tomaat, sjalot en compote van rozenbottel
Hoofdgerechten
Catch of the day
Noordzee tarbot uit de Josper, jus nature per 2 personen te nemen
Wilde eend, gebakken ganzenlever, jonge wortel, jus “beurre de pommes” per 2 personen te nemen
Rib eye
Filip’s keuze
Onglet met rode wijnsaus, kalfstong en truffeljus
Dry aged cote à l’os
- Blonde d’aquitaine
- Jersey
- Filip’s keuze

Bijgerechten
Geroosterde bloemkool
Jonge wortel “garam massala”
Spinazie,tomaat en courgette
Salade tomaat, olijf, daslookkapper en feta
Aardappelgerechten
Handgesneden frieten
Aardappelpuree “robuchon”
Krokante bintjes met rozemarijn en look