Menukaart
bijgewerkt: 6 september 2023
Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
21
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
34
Franse bouchot mossel a la crème
19
Vitello van kalfstong en huisgerookte makreel
21
Salade van verse noordzeekrab
29
Japanse Wagyu A5 met shii take, zwarte look en melousse ui
34
Terrine van ganzenlever en gekonfijte eend
29
Hoofdgerechten
Catch of the day
31
Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
44
Parmentier van kalfswang, tong en dooierzwam
29
Filips selectie
Onglet “périgueux”
29
Ribeye
29
Entrecote dry aged
38
Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)
- Blonde d’aquitaine
- Jersey
42
42
Ivans keuze - 4 of 5 gangen menu
76 of 89
De chef-kok Ivan schrijft vijf seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 5 gangen menu.

Bijgerechten
Prei met roquefort en spek
Spitskool uit de Josper met mosterd
Gebakken parijse champignons
Ceasar salade