Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
24
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
34
Kabeljauwwang, citrus, kappertjes
21
Krokant gebakken kalfszwezerik, asperges en kreeftenjus
27
Iberico Bellota, gebakken eendenlever (Supl RBC “osietra” €13)
33
Asperges op Vlaamse wijze met kalfstong
19
Langoustines uit de Josper
28
Hoofdgerechten
Catch of the day
34
Zeetong op de graat gebakken met slaatje en handgesneden frieten
44
Gevulde kip, erwt, asperges, morieltjes
31
Gekonfijte lamsnek, aubergines, jonge wortel, jus van rozemarijn
29
Filips selectie
Onglet “Zingara”
29
Ribeye
34
Dubbele entrecote dry-aged (per 2 personen)
39
Dry-aged cote à l’os (per 2 personen)
° Blonde d’Aquitaine
45
Ivans keuze - 4 gangen menu
85
De chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek deze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
Bijgerechten
Geroosterde groene asperges
Bloemkool à la crème
Gebakken bospaddenstoelen met look
Slahart met parmezaanse kaas
Aardappelgerechten
Aardappelpuree “robuchon”