4 gangenmenu
'onze favoriete terroirs
'
89
Chef-kok Ivan schrijft vier seizoensgebonden gerechten op je bord. Ontdek onze heerlijke Terroir gerechten in ons 4 gangen menu.
Per tafel te nemen.
Vanaf 6 personen serveren wij graag onze menu.
à la carte beperken wij de keuze tot 3 verschillende gerechten per gezelschap.
Voorgerechten
Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie
24
Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “osietra”
38
krokante zwezerik, tête de veau in madeira saus
32
Lamstong met erwt, tuinboon en groene asperges
23
Gebakken ganzenlever – beuling – appel uit eigen boomgaard
29
Langoustines uit de josper
33
Bouchot mosselen al la crème met kempische saffraan
22
Hoofdgerechten
Catch of the day
36
Pladijs ‘meunière’
39
Vol-au-vent “poulet noir de challans”
34
Onglet “à l’échalotte”
29
Ribeye
36
Dubbele dry-aged entrecôte (per 2 personen te nemen)
49
