Restaurant Terroir

Menukaart

bijgewerkt: 4 augustus 2022

Voorgerechten

Carpaccio van huisgerijpte entrecote met extra vierge olijfolie

Handgesneden tartaar van rund met Royal Belgian Caviar “oscietra”

Dun gesneden kalfstong, mayonaise van makreel en zwarte olijf

Franse bouchot mosselen uit de Josper

Schotse langoustines met tomatenboter en dragon

Buffelmozzarella, gekonfijte tomaat, sjalot en compote van rozenbottel

Hoofdgerechten

Catch of the day

Noordzee tarbot uit de Josper, jus nature per 2 personen te nemen

Wilde eend, gebakken ganzenlever, jonge wortel, jus “beurre de pommes” per 2 personen te nemen

Rib eye
Filip’s keuze

Onglet met rode wijnsaus, kalfstong en truffeljus

Dry aged cote à l’os

  • Blonde d’aquitaine
  • Jersey
  • Filip’s keuze

Bijgerechten

Geroosterde bloemkool
Jonge wortel “garam massala”
Spinazie,tomaat en courgette
Salade tomaat, olijf, daslookkapper en feta

Aardappelgerechten

Handgesneden frieten
Aardappelpuree “robuchon”
Krokante bintjes met rozemarijn en look