Terroir op je eigen terroir

De Kerstmaaltijd van Terroir bij je thuis. Kerst is een tijd om gezellig met je benen onder de tafel te zitten en te genieten van het gezelschap, je familie, je vrienden en iedereen die je dierbaar is. Het probleem? Er staat altijd wel iemand te zwoegen in de keuken om alles op de borden te krijgen. Het is ook een speciale tijd van het jaar, dus je wil een fantastisch bordje maken. Tegen dat je goed en wel aan tafel zit, ben je helemaal bezweet van boven het vuur te hangen, je bent helemaal opgejaagd en de fijne avond zit er voor jou al bijna op.

Dit jaar zal dat niet het geval zijn. Terroir heeft een afhaalmenu dat de twee werelden perfect kan combineren. Je zet een fantastisch feestmaal op tafel en je hebt er bijna geen werk mee. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn en toch is het waar!

Alle producten van Slagerij Ceursters kunnen eveneens besteld en opgehaald worden bij Terroir.

Filip Ceursters & Ivan Menten

Wat kan je krijgen? Je kan kiezen uit twee appetizers, vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie desserts. Als je echt grote honger hebt, kan je natuurlijk alles bestellen, maar de meesten onder ons zullen eerder een keuze maken. Daarentegen, het is allemaal zo goed dat een keuze maken soms moeilijk is. Indruk maken met de wijn? Kan allemaal! Ivan raadt de perfecte combinaties aan en je kan je wijn samen met je bestelling afhalen.

Alle producten van Slagerij Ceursters kunnen eveneens besteld en opgehaald worden bij Terroir. Het is heel simpel, waar je bestelt … daar ga je alles afhalen. Je kan telefonisch bestellen of in het restaurant en dit tot 17 december. Het menu van Terroir is alleen te bestellen voor 24 en 25 december.